Na onze specials over Ferrari, Lamborghini, Porsche en Aston Martin is het tijd voor een vijfde merkbundel. Dit is de TopGear Audi Sport Special!

In dit 250 pagina’s dikke naslagwerk lees je de gaafste avonturen die we de afgelopen twaalf jaar met de S- en RS-modellen van Audi beleefden – en meer. Zo scheurden we door ijzige klimaten met de A1 quattro en de S1. We verkenden het Verenigd Koninkrijk begeleid door het V8-gedonder van de RS 4 Avant. We joegen door Spanje met de nieuwste TTS. En we mochten rijden met onschatbare exoten, zoals het R8 diesel-prototype en de R18 e-tron quattro LMP1-auto die vorig jaar tijdens Audi’s laatste Le Mans-race in actie kwam.

We gaan dieper in op de historie van het merk, dat eigenlijk een samenkomst is van vier andere merken (vandaar die vier ringen). We sprokkelden al onze rijtesten bij elkaar, van de S3 tot de R8 Plus en van de RS 4 Cabrio tot de Q7 V12 TDI. En we stelden vier niet eerder gepubliceerde verhalen samen. Onder andere met de legendarische Sport Quattro en de oorspronkelijke aanstichter van het hedendaagse Avant-geweld: de RS 2.

Haal de TopGear Audi Sport Special nu in huis!

Onze begeerlijke Audi-bundel ligt vanaf nu in de winkel voor een vriendenprijsje van 9,95 euro. Liever online bestellen? Dat kan natuurlijk ook: door hier te klikken. Wees er snel bij en trakteer jezelf of een Audifiel in je omgeving op dagen-, weken-, maandenlang leesplezier. Doen!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear