Het is weer tijd om je toch al vaak lege portemonnee verder te plunderen om je vrienden en familie blij te maken met mooie cadeaus. Om te zorgen dat je portemonnee toch nog een beetje gespaard blijft, hebben we hieronder een aantal mooie TopGear-cadeaus op een rijtje gezet, waar je geen fortuin aan kwijt bent. Zo zijn niet alleen de ontvangers van de presentjes blij, maar kan je bankrekening ook veilig de winter overleven.

Abonnement met gratis Giftbox – € 69,95

De rijkelijk gevulde Ultimate Giftbox for Men heeft een waarde van € 354,26. Bij een jaarabonnement op TopGear Magazine krijg je hem nu helemaal gratis. Profiteer hier van deze unieke aanbieding.

Abonnement met Sint-korting – € 49,95

Met een korting van maar liefst 40 procent, betaal je nu nog maar 49,95 euro voor een jaar gevuld met de beste autotests en de coolste achtergrondverhalen. Klik hier om die super-aanbieding te regelen!

Een rijkgevulde Giftbox – € 39,95

Over korting gesproken: wat dacht je van ruim 80 procent korting? De rijkgevulde Ultimate Giftbox for Men heeft een totale waarde van maar liefst € 280,50. Maar bij ons betaal je slechts € 39,95 (exclusief € 4,90 verzendkosten) voor deze collectie producten. Bestel de Giftbox hier.

Het megadikke TopGear Jaarboek 2018 – € 9,95

In deze bundel van ruim 200 pagina’s vind je alle testverslagen die we het afgelopen jaar maakten. Van de meest zuinige en onbeduidende hatchbacks tot de vetste supercars. Zo ben je in een klap bij met alle autotesten van dit jaar! Ook deze vind je in de webshop of in de winkel.

Het nieuwste nummer van TopGear – € 6,95

TopGear Magazine 162: met onder andere de McLaren Speedtail, de Ruf Yellowbird, Chris Harris in de Rolls-Royce Cullinan en meer! Je vindt het nieuwste nummer van TopGear Magazine in onze webshop of natuurlijk in een winkel bij jou in de buurt.
Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie