Welkom bij het inaugurale seizoen van TopGear x Circuit Superstars Star in a Reasonably Fast Car Invitational 2021. Dat is wat je noemt Een Pakkende Naam. TopGear gaat een samenwerking aan met ontwikkelaar Square Enix en Original Fire Games om een nieuwe competitie te starten in het spel Circuit Superstars. Sterren als Lando Norris en Romain Grosjean mogen proberen de snelste tijd neer te zetten op het beroemde TopGear-circuit.

‘Zoals elke racefan heb ik altijd al willen rijden op het TopGear-circuit. Circuit Superstars maakt dat nu werkelijkheid’, zegt Grosjean. ‘De competitie is fel, met rijders uit de top van verschillende kampioenschappen en slechts één kans om een snelle rondetijd neer te zetten. Het wordt spannend om te zien wie er op nummer één komt.’ De races worden uitgezonden op het YouTube-kanaal van Square Enix.

Zelf rijden op het TopGear-circuit in Circuit Superstars

Commentaar bij de races wordt geleverd door Jack Nicholls van BBC Radio 5. ‘Vergis je niet: de game ziet er schattig uit, maar met een kort circuit en een camerastandpunt van bovenaf zullen onze deelnemers het lastig vinden om de perfecte ronde te rijden’, aldus Nicholls. Op 9 september check je de eerste race online. Wanneer de volledige game later dit jaar verschijnt, kun je zelf ook een snelle tijd neerzetten op het TopGear-circuit.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie