Juich en vier feest, want de nieuwe TopGear is uit! Deze maand beslaan we zo’n beetje het volledige automobiele spectrum, bijvoorbeeld met de volgende onderwerpen:

De ultieme test van ‘s werelds beste SUV’s

Het is, gezien de enorm uiteenlopende hoeveelheid soorten en maten SUV’s, lastig om er één aan te wijzen die de beste is van allemaal. Toch is dat precies wat we deze maand gaan doen. De acht kandidaten: de Alfa Romeo Stelvio, Land Rover Discovery, Skoda Kodiaq, Jaguar F-Pace, Bentley Bentayga, Dacia Duster, Audi SQ7 en Peugeot 3008. De tests: van prestaties en terreinwaardigheid tot begeerlijkheid en praktijkgerichtheid. De winnaar? Die lees je in TopGear Magazine 144…

Chris Harris in de Ferrari FXXK

Ja, onze ‘Monkey’ Harris krijgt de kans om los te gaan in Ferrari’s wildste circuitmachine ooit (oké, op hun F1-auto’s na dan). Op het circuit van Daytona. Met een onbeperkte hoeveelheid banden. Dan vraag je er ook een beetje om, Ferrari.

Driften met oude Aston Martins

Da’s nou ook leuk. Aston Martin koopt oude, lege vliegtuighangars om tot een nieuwe fabriek om te bouwen, en het eerste wat ze erheen brengen, is hun onschatbare collectie klassiekers. Vervolgens bellen ze ons. Of we de hangars even willen, eh, inwijden. Dat laten we ons geen twee keer zeggen.

Horloges!

Er is weer een klein beursje in Zwitserland geweest en dat betekent dat de wereld is overladen met nieuwe klokjes. Van groot tot klein, van grijpstuiverwerk tot hypotheekwaardig: deze maand lees je in TopGear Magazine 144 alles over de nieuwe horloges die ertoe doen.

Rijtesten

Natuurlijk, ook deze maand staat onze Drives-rubriek weer tjokvol belangrijk nieuw spul. Wat te denken van de Ferrari GTC4 Lusso T – inderdaad, met V8 turbo in plaats van V12. Of de Opel Ampera-e; een iets andere categorie, maar nogal belangrijk voor de toekomst. Of de BMW M550i, een voorbode voor de nog te onthullen M5. Of de geheel nieuwe Seat Ibiza, in kekke FR-uitdossing en compleet met fris turbomotortje.

TopGear Magazine 144: haal ‘m nu!

Uiteraard is dit maar een fractie van wat je deze maand in TopGear Magazine kunt lezen. Klik hier voor meer info of ren meteen naar de winkel, waar ie vanaf nu in de schappen ligt. Jezelf of een ander op een abonnement trakteren – inclusief mooie welkomstcadeaus en vette kortingen – doe je hier. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie