Hup, vol gas die herfst in: TopGear Magazine 148 (oktober 2017) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Ferrari Portofino en BMW M5

Ja, het zijn de twee grootste nieuwtjes van de afgelopen maand: een Italiaan met 600 pk en twee deuren, en een Duitser met 600 pk en vier deuren. Lees alles en meer over deze aankomende hoogstandjes – deze maand in TopGear.

Op de dragstrip met de Dodge Challenger Demon

Als je als automerk een musclecar uitrust met 851 pk en extra dunne voorbandjes, dan mogen je intenties duidelijk zijn. Dan wil je dat het ding genadeloos hard in een rechte lijn wordt gelanceerd, keer op keer. Raad eens wat wij deden.

Door Canada toeren met de Panamera Gran Turismo

Wat nou, Autobahn-cruiser? We binden een kano op het dak van de nieuwste vierdeurs Porsche en verkennen er een Canadees eiland mee. Gewoon, omdat nog niemand zoiets eerder heeft gedaan.

Tien vijfsterren-roadtrips

Heb je in je vakantie een stukje door een vreemd land gereden, en beviel dat wel? Dat treft: wij zetten deze maand tien reisjes op een rij die je als autogek absoluut nog eens moet maken.

TopGears grote kleine-hatchbacktest

De Ford Fiesta is onlangs in het nieuw gestoken, en daar zijn wij tot nu toe erg blij mee. Maar heeft de kleine Ford nog steeds een of meer streepjes voor op zijn concurrenten, zoals zijn voorganger dat destijds had? We zoeken het uit!

Alfa Romeo Stelvio… op de Stelvio

Dit lijkt een enorm clichéverhaal – en dat zou het ook zijn geweest, als beide Stelvio’s niet verrassend anders waren dan je zou vermoeden.

TopGear Magazine 148: haal ‘m nu!

Immers, dit is slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van een surftrip met de Volkswagen I.D. Buzz conceptcar? Een heuse TopGear Fashion Special? Een driftsessie op het Belgische testcentrum van Ford met een Mustang Shelby GT350R? Rijtesten met de Lexus LC 500, Range Rover Velar, Volkswagen Polo, Renault Zoe e-Sport Concept en de nieuwe Audi RS 5 – tegen zijn rivalen van BMW, Mercedes en Lexus? (Spoiler alert: die Audi gaat het nog zwaar krijgen…)

Je ziet het: dit is een TG-editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette kortingen en mooie welkomstcadeaus. Veel leesplezier!

Het nieuwe nummer

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie