Hup, vol gas november in: TopGear Magazine 149 (november 2017) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Mercedes-AMG Project One

Ja, we pluizen de bizarre hypercar met Formule 1-motor van Mercedes helemaal uit en we ondervragen gelijk Lewis Hamilton. Lees alles en meer over deze hypercar – deze maand in TopGear.

De performancetest van de Bugatti Chiron

In een keer ging daar Juan Pablo Montoya van 0 naar 400 naar 0 in 42 seconden. We voelen de coureur aan de tand over deze bliksemsnelle prestatie.

Hete hatches nemen het tegen elkaar op

We gaan naar de geweldige b-wegen van Wales om de nieuwe Civic Type R langs de meetlat te leggen van drie hot hatch-helden: de Seat Leon Cupra, de Ford Focus RS en de VW Golf R. Ten aanval!

De grootste hits van AMG

Een halve eeuw geleden deden twee Duitse ingenieurs iets raars. Ze namen ontslag bij ‘s werelds beste autobouwer. De geschiedenis heeft uitgewezen dat ze het juiste deden.

Terrein keizers

De Land Rover Discovery neemt het in een steengroeve op tegen de Audi Q7 en de Volvo XC90. Om uit te maken wie van de drie het best geschikt is voor de forens, natuurlijk.

Rijden in de Aston Martin DB11 V8

Aston Martin leent een Duitse motor (ja, van AMG), met een beetje van de daarbij behorende gekte, hangt die in de DB11 en geeft ons zo het beste van twee werelden.

TopGear Magazine 149: haal ‘m nu!

Immers, dit is slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van de Corvette regen de LC 500 en de Granturismo? Een heuse TopGear Cosmetica Special? Een nieuw leven voor de Mini? Rijtesten met de Citroën C3 Aircross, Jaguar XF Sportbrake, Nissan Leaf en Kia Stinger

Je ziet het: dit is een TG-editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette kortingen en mooie welkomstcadeaus. Veel leesplezier!

Het nieuwe nummer

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie