Hup, vol gas het nieuwe jaar in: TopGear Magazine 151 (januari 2018) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

TopGear awards

Waarde dames en heren, aanschouw onze glitterende, aardverschuivende en allesomvattende ceremonie met de beste auto’s van dit moment. We behandelen alle auto’s die het beste in hun categorie en roepen uiteraard een algehele winnaar uit.

De beste auto van 2017

De hoofdprijs van onze awards-ceremonie kan maar naar een auto gaan. Vele auto’s maakten kans, maar uiteindelijk bleef er één winnaar over.

De geschiedenis van driftende Toyota’s

Hoe is driften eigenlijk ontstaan? Nou, door tofu, een krankzinnige Japanse coureur, en één auto: de machtige Toyota AE86.

Rijden in de nieuwe BMW M5

We vergeven het je als je denkt dat de nieuwe BMW M5 meer van hetzelfde lekkers is: een V8, twee turbo’s en meer pk’s dan een fatsoenlijke bestuurder aankan. Maar zo simpel ligt het niet.

Maakt Alpine de verwachtingen waar?

Wanneer kon je voor het laatst een klein Frans sportautootje met middenmotor kopen? Niet sinds de Clio V6; en die telt eigenlijk niet mee. De Alpine A110 is hier om aan je sportieve oerverlangens te beantwoorden.

De auto’s van Jenson Button

Niet iedere 19-jarige koopt een Ferrari. Maar ook niet iedere 19-jarige heeft het talent van een van de meest populaire coureurs in de autosport.

TopGear Magazine 151: haal ‘m nu!

Immers, dit is slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van de Jaguar E-Pace? De vicepresident van Porsche Motorsport aan het woord? Chris Harris over de Lexus GS F? Rijtesten met de Hyundai i30 N, Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo, Volkswagen Golf Alltrack en Volvo XC40?

Je ziet het: dit is een TG-editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette kortingen en mooie welkomstcadeaus. Veel leesplezier!

TopGear Magazine 151

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Lees meer over topgear
Advertentie