TopGear Magazine 157 (juli 2018) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

De Tesla Model 3 in New York

Wanneer de ergste groeistuipen achter de rug zijn, wil Tesla de Model 3 als een dolle gaan uitrollen. Is een auto echt in staat om de wereld te veranderen?

We testen uitgebreid de Jaguar I-Pace

De Jaguar I-Pace kan alles veranderen. we testen ‘m op vijf punten om te zien of hij klaar is voor de echte wereld.

We nemen de RR Cullinan onder de loep

Er was natuurlijk geen ontkomen aan: Rolls heeft besloten dat de SUV hun aandacht verdient. Je bent gewaarschuwd: dit is de Cullinan.

Springen met de Ford Fiesta ST

De nieuwe Ford Fiesta ST is onder ons, en hij heeft grote schoenen te vullen. We nemen ‘m mee over het eiland waar hij wordt verafgood: Groot-Brittannië.

Een interview met Max Verstappen

Is de mix van genetisch voordeel en rauw talent genoeg om Max Verstappen in de toekomst vaker op het podium van de Formule 1 te zien?

De Alpine A110 vs de Porsche 718 Cayman

Een Franse lichtgewicht coupé is naar de Britse hoofdstad London gekomen om een Duitse Cayman een lesje te leren, midden in de nacht.

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van een rijtest met de Lamborghini Urus? Een kijkje bij Formule E in Parijs? Chris Harris over zijn oude, gare Porsche? Rijtesten met de McLaren Senna, Mercedes G 500, Porsche 718 Cayman GTS, Porsche Cayenne E-Hybrid en de Chevrolet Camaro Turbo Convertible?

Je ziet het: dit is een TG-editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette zomerkorting!

TopGear Magazine 157

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Lees meer over topgear
Advertentie