TopGear Magazine 160 (oktober 2018) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Bugatti Divo

Een Chiron? Kom op zeg, daar kun je niet meer mee aankomen. Dit is Bugatti’s nieuwste zestiencilinder-meesterwerk: lichter, heftiger en met blauwe banden

Trailerspeeltjes

Ja, sommige circuitauto’s kun je ook prima naar het circuit toe rijden. Maar is het niet gaver om ze achter een soort opgeblazen versie van zichzelf te binden?

Microlino

Weet je nog, dwergauto’s? Die waren hartstikke hip in de jaren vijftig. Nu stelde iemand blijkbaar de vraag: wat als je ze terugbrengt en elektrisch maakt?

Nissan GT-R50

Japans en Italiaans zijn niet altijd even goed met elkaar te combineren. Maar in het geval van Nissan en Italdesign, en deze extreme GT-R, gaat het prima

Aston Martin Cygnet V8

Het beste idee van dit én volgend jaar: iemand gaf Aston de opdracht om een V8 uit een Vantage in zijn Cygnet te bouwen. We rijden ermee en lachen hard

Ferrari vs Brabus, 800 vs 800 pk

Soms heb je een goede vraag waar je het antwoord per se op móét weten. Zoals: wat gaat harder met 800 pk, een supercar of een Rambo-stationwagen?

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van een rijtest met de Aston Martin DBS Superleggera? Een geschiedenis van het rijbewijs? Chris Harris over het oude circuit van Spa? Rijtesten met de BMW M2 Competition, Audi TTS, Fiat 500X, Ford GT, Mercedes CLS 450 en de Jaguar XE SV Project 8?

Je ziet het: dit is een TG-editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette zomerkorting!

Advertentie

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 21 september 2018 geschreven:

    Op de vraag of het ook over de Divo kon gaan: ‘We gaan ons best doen!’. Nou, dat is gelukt!

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Lees meer over topgear
Advertentie