TopGear Magazine 162 (december 2018) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

McLaren Speedtail

McLaren brak een lans met een driezits hypercar: de F1. Daarmee zetten ze alle regels opzij. En, gelukkig: nu doen ze het weer.

RUF: nieuw vs oud

De Ruf CTR Yellowbird won iedereen en z’n moeder voor zich met z’n gefilmde aanval op de Ring. Nu, 30 jaar later, verschijnt z’n opvolger eindelijk onder ons.

Retro koorts!

McLaren en Ruf zijn niet de enige firma’s die hun inspiratie uit het verleden halen – retro is een rode draad voor ‘s werelds coolste nieuwe auto’s. Hier is TG’s gids voor geslaagde retro – en die voor volslagen gefaalde ontwerpen.

Gezinshatchbacks

De concurrenten van Ford en Kia zijn er klaar voor. Tijd om de beste hatchback voor het hele gezin te vinden.

Rolls-Royce Cullinan

‘Helaas moest de Cullinan worden gebouwd. Er zijn veel te veel smakeloze rijkaards op aarde om ‘m niet te laten bestaan.’

Duster door Wonderland

De Karpaten, land van de ondoden en veel adembenemend mooie wegen. Een Dacia Duster, meer heb je niet nodig om ze te ontdekken…

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van rijden met de Volkswagen ID R Pikes Peak? Met de Audi e-tron door Namibië? Chris Harris over SUV’s? Rijtesten met de BMW 8-serie, Maserati Ghibli GranSport, Mercedes-AMG E 53, Ariel Atom 4, Lamborghini Aventador SVJ en de BMW Z4 M40i?

Neem maar eens een kijkje in de galerij hierboven: dit is een TG-editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette zomerkorting!

Advertentie

Reacties

  • Haye Mellema heeft op 15 november 2018 geschreven:

    Dat moment dat je éindelijk een keer over iets auto’s gerelateerds kan zeggen: ‘Hé, die heb ik!’ Hotwheels niet meegerekend dan…

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie