TopGear Magazine 163 (januari 2019) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Gratis TopGear-kalender 2019

Deze maand krijg je gratis onze befaamde kalender bij de nieuwste editie van TopGear Magazine. Met elke maand de mooiste foto’s van het afgelopen jaar.

G-klasse vs Jimny

Een leuk stelletje, dit. Samen over de Autobahn jakkeren (voor de één dan, de ander rolt gapend voort), beetje modderen, het einde der tijden overleven…

Lamborghini Aventador SVJ

Als je dacht dat Lamborghini de lage, brede, gemene Aventador niet gekker kon maken, mag je nu je hoed opeten. Deze ‘Jota’ gaat nog harder – en is luid

Jaguar I-Pace

Dat Jag de boel met hun elektrische SUV stevig op zou schudden, was duidelijk. Tijd om die ene vraag te beantwoorden: hoe doet ie het als mijnwerker?

Singer DLS

1,8 miljoen dollar. Dat is wat je bij Singer mag afrekenen voor deze DLS. En weet je wat: hij is het waard ook, en wij slaan nu even als een dolle aan het sparen

Ford Fiesta ST (en voorgangers)

De geschiedenis van ‘de snelle Fiesta’ is niet geheel vrij van miskleunen. Maar de vorige ST was een snoepje. En de nieuwe? Hoe doet die het eigenlijk?

Audi R8 V10 Performance

Audi besloot de gefacelifte R8 te presenteren op het even hilarische als ingewikkelde circuit van Ascari. What could possibly go wrong?

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van een dragrace tussen twee luxepaardjes? Een column van F1-talent George Russell? Chris Harris over de AMG G 63? Rijtesten met de BMW 3-serie, Mercedes B 220 d, Mercedes-AMG A 35, Peugeot 508 SW, Seat Tarraco en de Audi A1 Sportback?

Neem maar eens een kijkje in de galerij hierboven: TopGear Magazine 163 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting!

TopGear Magazine 163

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie