TopGear Magazine 164 (februari 2019) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Nieuw of gebruikt

Weinig in het leven is lekkerder dan de geur van een nieuwe auto, maar we zijn ook fans van minder welriekende doch exotischer zaken. Kiezen kan soms lastig zijn.

Italdesign Zerouno

Italdesign bestaat een halve eeuw. Daar hoort een gepast cadeau bij: zoals deze Zerouno van 1,5 miljoen euro.

Supercar-verzamelaar

Postzegels, sigarenbandjes, Swarovski-prullaria, exen. supercars: mensen verzamelen tegenwoordig ook maar alles. Gewoon omdat het kan.

Cowboys & Hoonigans

Gedurende één weekeinde per jaar wordt in een stoffig Australisch dorp de ute geëerd. Waarschuwing: dit artikel kan mankini’s bevatten.

Porsche Panamera in Bahrein

Nu het doek langzaam zakt voor het olietijdperk, is de vraag of de wereld straks echt zonder fossiele brandstoffen zal kunnen. We gaan in Bahrein op zoek naar antwoorden.

Infiniti QX80 in Mongolië

Mongolië is behalve enorm uitgestrekt ook enorm leeg – behalve dan dat je er veel fossielen kunt vinden. Met behulp van iets wat ‘technologie’ heet, draagt TopGear een steentje bij.

Renault Mégane RS vs concurrentie

De nieuwe Mégane RS is klaar voor triomfantelijke comeback, maar de concurrentie heeft evenmin stilgezeten.

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van een gesprek met Ferrari-talent Charles Leclerc? Een column van Ken Block? Chris Harris over het kopen van een auto? Rijtesten met de Audi e-tron, Tesla Model 3 Performance, Porsche 911 Carrera T Litchfield, Porsche Macan, Kia e-Niro, Porsche Panamera Sport Turismo GTS, Renault Mégane RS 300 Trophy en de BMW 330i M Spor?

Neem maar eens een kijkje in de galerij hierboven: TopGear Magazine 164 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting!

TopGear Magazine 164

Advertentie

Reacties

  • Rolf heeft op 21 januari 2019 geschreven:

    dankje

    Reageer
  • Bart heeft op 17 januari 2019 geschreven:

    Foutje bij de rug van het tijdschrift 😉 Er staat nummer 163 ipv 164.

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie