TopGear Magazine 166 (april 2019) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Countach vs Aventador

Onze eerste TopGear Dragrace met een klassieker – en wat voor een. De Lamborghini Countach vult je dromen; z’n verre nakomeling Aventador verpulvert ze.

De hot hatch-evolutie

Ooit was het simpel om het fenomeen hot hatch te omschrijven: een compact en eenvoudig boodschappenautootje met een dikke motor. Niet langer.

Hot niet-hatches

Het principe ‘veel vermogen in een pakket dat daar niet per se om vraagt’ is toe te passen op meer dan alleen hatchbacks. Bekijk deze unieke creaties eens.

Het eerste elftal

Af en toe krijgen we de vraag: wat is de allerbeste hot hatch aller tijden? Dat is lastig te beantwoorden – maar we hebber er wel elf voor je op een rij gezet.

SQ2 vs AMG A 35

Vergelijkbaar in prijs en vermogen, maar de Audi SQ2 is eigenlijk helemaal geen hatch. Kan hij qua beleving dan wel op tegen AMG’s nieuwste A-klasse?

Citroën Ami One

Als we straks met tien miljard zijn en allemaal in de stad willen wonen, moeten we in die omgeving anders gaan autorijden dan nu. Citroën denk te weten hoe.

McLaren vs Cobra

Het is niet dat iemand ooit een keuze zal moeten maken tussen deze twee roadsters. Het is vooral dat wij ze allebei erg tof vinden en ermee op reis wilden.

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van een bezoek aan de Formule E in Mexico? Een column van Chris Harris over het testen van auto’s? Rijtesten met de Porsche Panamera, Lexus UX 250h, Mercedes-AMG GT 63 S, Volvo V60 T8, Maserati Ghibli, Mazda 3, Tesla Model 3 Performance en de Lamborghini Huracan Evo?

Neem maar eens een kijkje in de galerij hierboven: TopGear Magazine 166 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of 2 tickets voor de IAMS 2019!

TopGear Magazine 166

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie