TopGear Magazine 169 (juli 2019) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Toyota Supra

Sommige mensen zitten al heel lang te springen om de nieuwe Supra. Onze Chris Harris gaat het circuit op om uit te zoeken of dat wel zo terecht is.

Iconen uit Japan

Dus je bent helemaal in een JDM-bui en wilt iets heets en Japans kopen? Laat ons je hand vasthouden en assisteren met deze handige TopGear-gids.

Toyota Century

Al 50 jaar kom je op de Japanse wegen af en toe een zeer majestueuze Toyota tegen. We proberen de nieuwste versie – met hybride V8 – van de legende.

Japanse lowriders

Glimmende stuiterklassiekers: je kent ze uit Amerikaanse rapvideo’s. maar wist je dat ze ook big in Japan zijn? We onderzoeken de lowrider-subcultuur

Forze Delft VIII

Een team van studenten in Delft houdt zich al jaren bezig met waterstofracen. We proeven van hun nieuwste creatie.

McLaren GT

Wat je met jezelf moet als je al een bataljon excellente supercars bouwt? Nou ja, iets anders bouwen. Zoals deze lange-afstandscruiser die ‘GT’ heet.

F1 op Zandvoort

In 2020 komt de F1 na 35 jaar terug naar Nederland. Jan Lammers legt ons uit hoe Circuit Zandvoort wordt aangepast om de race snel en spannend te houden.

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van de autobiografie van Jools Holalnd? Een column van Chris Harris over langzame auto’s? Rijtesten met de BMW 330i, Mercedes C 300, Volvo S60, Mercedes EQC, Porsche Cayenne Coupé en de Mercedes GLC?

Neem maar eens een kijkje in de galerij hierboven: TopGear Magazine 169 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau!

TopGear Magazine 169

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie