TopGear Magazine 171 (september 2019) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Lotus Evija

Een auto van 193 kilo met een gillende 1.2 viercilinder? Nee, dit is Lotus nieuwe stijl. De Evija is elektrisch en moet de krachtigste productieauto ooit worden.

Gordon Murrays T50

De man die ons de McLaren F1 gaf, en later aan een stadsautootje werkte, is nu bezig met de volgende geniale hypercar. Laat hem het je uitleggen.

Budget-Britten

Ja, we zijn een Brits magazine, en dus promoten we graag dat typische gevoel dat Britse auto’s je geven; maar dan voor een prikkie. Neem je hamer mee.

EV-Special

Ze schieten links en rechts als hippe paddenstoelen uit de grond: elektrische auto’s. Zie hier het overzicht van het huidige aanbod.

Ford Focus ST

We konden de nieuwe Ford Focus ST natuurlijk op zichzelf in de bergen gaan testen. Maar zou het niet nog leuker zijn als z’n verre voorvaderen erbij waren?

Nissan GT-R50

De GT-R bestaat 50 jaar. Ontwerphuis Italdesign bestaat 50 jaar. Maar ook de NASCAR-baan in Dover, VS, bestaat 50 jaar. Eén, één en één is drie, nietwaar?

SSC Tuatara

Op jacht naar de magische grens van 300 mph hoopt het Amerikaanse SSC de jongens van Bugatti, Koenigsegg en Hennessey af te troeven. Hoe? Nou, zo.

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van de autobiografie van een negenvoudig Le Mans-winnaar? Een column van Chris Harris over de toetsenbordstrijders van het Tesla-leger. Rijtesten met de Mazda CX-30, Polestar 1, Aston Martin DBS Superleggera Volante, Porsche 911 Carrera S Cabrio, Mazda 3 Skyactiv-X en de Porsche Cayenne Turbo S E-hybrid?

Neem maar eens een kijkje in de galerij hierboven: TopGear Magazine 171 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau!

TopGear Magazine 171

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie