TopGear Magazine 178 (april 2020) is uit! En nee, inderdaad: de F1 is nog niet écht losgebarsten. Dat weerhoudt ons er niet van om je deze maand te trakteren op onze:

TopGear F1-special

Het schema is een beetje in de war geschopt, maar voor als er straks weer gas mag worden gegeven: dit is ons grote overzicht van alle races, teams, coureurs en reglementaire aanpassingen in 2020. Lees je vast in!

Aston Martins toekomst

Zoals al regelmatig eerder gebeurde, stond het legendarische Aston Martin onlangs aan de afgrond. F1-bekende Lawrence Stroll schoot te hulp.

F-35 vs Speedtail

Je zag het al op tv: Chris Harris streed in de McLaren Speedtail tegen een F-35 Lightning II. Nu nemen deze twee titanen het opnieuw tegen elkaar op. Op de productielijn.

Honda e vs Mini SE

Twee nogal belangrijke elektrische stadsauto’s kwamen onlangs op de markt. Ga je voor de guitige Honda of juist de nogal… ‘normale’ Mini?

Roboracer

Het is misschien geen eeuwenoude, maar toch wel een jarenoude vraag: wie wint er bij een rondje Silverstone op de scherp van de snede, mens of machine?

Czinger 21C

Je kunt ’m zien als de zoveelste hypercar die zichzelf eerst maar eens moet bewijzen. Maar de Czinger 21C is veel meer dan dat: het is een autobouwrevolutie.

Veyron vs EB110

Met al het Chiron-geweld zouden we niet willen dat de roemruchte Bugatti’s van weleer ondergesneeuwd raken. Daarom presenteren we je: de Le Mans-EB110 en de Veyron.

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van rijtesten van de Jaguar F-type Convertible, Audi RS 6 Avant, Porsche 718 Cayman GTS, Nissan Juke, BMW M235i Gran Coupé, Hyundai i10 Premium en Polestar 2?

TopGear Magazine 178 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau!

Advertentie

Reacties

 • Dehaeze Pim heeft op 31 maart 2020 geschreven:

  Hallo,
  Tot op heden nog geen papieren editie voor april ontvangen in de bus,
  Ligt dit aan het c-virus of ging er iets fout in de levering van mijn magazine ?

  grt Pim

  • Arnaud Arkens heeft op 4 april 2020 geschreven:

   Hier idem dito, nog steeds geen exemplaar ontvangen

   • Redactie TopGear heeft op 6 april 2020 geschreven:

    Hi, vervelend om te horen dat er nog geen magazine bij jullie is bezorgd. Kunnen jullie een e-mail sturen naar service@topgear.nl met jullie adresgegevens en aangeven dat het nummer nog niet bezorgd is? Dan zorgen we dat er nog een magazine jullie kant op komt.

    Reageer
   Reageer
  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie