Tsjek het uit: het aprilnummer van TopGear Magazine is hier! Met al het nieuws van de autoshow van Genève, alles over de nieuwste McLaren en van alles uit Amerika tegen van alles uit Europa…

Om te beginnen die McLaren. Als je 'm vindt lijken op een 12C met een P1-neus, dan klopt dat. Als je denkt dat ie de 12C gaat opvolgen, dan klopt dat niet. Zegt McLaren. Wij denken stiekem dat je gelijk hebt. We leggen je uit waarom en bekijken elk detail van de nieuwe supersporter uit Woking.

In de eeuwigdurende autostrijd tussen Europa en de VS is het hoog tijd dat er eens wat knopen doorgehakt worden. We zetten een aantal iconen van beide zijden tegenover elkaar om te zien hoe ze zich houden in het heetst van de strijd. De nieuwe Corvette tegen de nieuwe 911, bijvoorbeeld: welke komt er als snelste, meest handelbare, meest charismatische sportwagen uit de bus op de glibberige wegen van het Britse Lake District? De Ford F-150, al jaren de bestverkochte pickup, tegen de Europese nieuwkomer, de Volkswagen Amarok: welke is het meest gericht op de toekomst? En breng je je zakelijke kilometers liever door in een high-tech elektrische Tesla Model S of in een klassiek gelijnde Maserati Ghibli?

Hoe houdt de nieuwe SRT Viper TA zich tegenover de beproefde Jaguar XKR-S; in de bizarre GT-uitvoering, wel te verstaan? Hoe zit het eigenlijk met de hogesnelheidsrecord-auto's: de American Eagle en de Britse Bloodhound SSC? En wat is de beste topklasse van de racerij: NASCAR of de Formule 1? Lees er alles over in onze Amerika vs Europa-special.

Verder in dit nummer: we bekijken de nieuwste modetrends, doen een circuittest in een snel en wendbaar Nederlands karretje genaamd Avenger, en we rijden onder andere in de Porsche Macan Turbo, de Mercedes GLA 250 4Matic, de Seat Leon Cupra, de BMW X5 eDrive, de Radical RXC en de Volkswagen Golf R.

Kortom: het is ons er weer eentje geworden, dat TopGear Magazine nummer 106. Spoed je dus snel naar de winkel of je brievenbus om 'm van A tot Z te verslinden. Meer info vind je hier. Jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie