Hoera! De nieuwe TopGear is hier om je door je moeizame post-vakantie opstartmoment heen te helpen. Hoe? Met heel veel lekkere auto's, wat dacht je dan.

Zo vertellen we je deze maand alles over de hete nieuwe Mercedes-AMG GT, de (kleine en venijnige) opvolger van de SLS die het op de kuiten van de Porsche 911 heeft voorzien. En we gaan diep in op een paar andere belangrijke nieuwkomers: de Land Rover Discovery Sport, de Volvo XC90, de Jaguar XE en de Mazda MX-5. We rijden de Lexus RC F, de troefkaart van de Japanners in het segment van de achterlijk snelle schreeuwcoupés, en we voelen de nieuwe Audi TTS aan de tand.

Vergelijkingen? Natuurlijk doen we deze maand ook vergelijkingen, al liggen ze misschien niet zo voor de hand. Wat is bijvoorbeeld een betere sportwagen: een Cayman S, een 458 Speciale of een 918 Spyder? Wat is de allerfijnste hete hatchback: de Fiesta ST, de Golf R of de S1? In welke limo zit je het fijnst: een Mercedes S-klasse, een Rolls-Royce Phantom of een Skoda Superb? En waarin wil je het liefst elektrisch zoemen: een Zoe, een i8 of een Ampera?

Over elektrisch zoemen gesproken: dat dat behoorlijk hard kan gaan, blijkt wel uit de Nissan Zeod Le Mans-racer waarvan we mochten proeven. En omdat we toch in de racesferen waren, zetten we de WRC, het WEC en de Formule 1 tegenover elkaar. Verder reden we in de nieuwe Renault Twingo, de BMW M4 Cabrio, de Aston Martin Rapide S, de Lexus NX en de Brabus G700 6×6, en hebben we een vette fashionspecial voor je.

Dat is – je kent ons – natuurlijk nog lang niet alles. Reden genoeg dus om naar winkel of brievenbus te sprinten en de nieuwe TopGear mee te grissen. Doen! Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie