Fris he? Sta ons toe je op te warmen met de nieuwe TopGear Magazine, inclusief 33 pagina's aan gloeiend hete Lambo's!

Jazeker, Lamborghini bestaat 51 jaar en aangezien 51 het nieuwe 50 is, moet dit gevierd worden. We kijken daarom eens uitgebreid naar het nieuwste sterke staaltje dat de Italianen op de autoshow van Parijs onthulden: de hybride Asterion. We jagen door het zuiden van de Verenigde Staten met iets dat ze daar maar al te goed kennen: een orkaan, de Huracán. We bekijken de nieuwe Super Trofeo, de op deze Huracán gebaseerde circuit-Lambo die op het punt staat furore te gaan maken. We praten met topman Stephan Winkelmann over zijn merk, hemzelf en de toekomst. En we zetten de meest uitzonderlijke auto's die Lamborghini ooit maakte op een rij.

Verder – het buldert in de verte – gaan we knallen we met de Dodge Challenger Hellcat, met zijn 707 pk de sterkste musclecar die op dit moment voor de openbare weg wordt verkocht. Aan de andere kant van het spectrum zetten we de twee leukste betaalbare kleintjes die we kennen tegenover elkaar: de Ford Fiesta en de nieuwe Mini Cooper, beide met turbogeblazen driecilindertjes. En denk niet dat Lamborghini de enige is die deze maand iets te vieren heeft: ter ere van zijn 30-jarig bestaan komt de BMW M5 30 Jahre langs. Ook de legendarische Peel P50 bestaat 50 jaar: reden voor een minuscuul feestje.

Natuurlijk reden we weer met de nieuwste, coolste en meest interessante auto's van het moment. Wat te denken van de nieuwe Ford Mustang, de Audi TT, leasefavoriet VW Golf GTE, de Jeep Renegade, de Mercedes S 500 Plug-in Hybrid en de gefacelifte Ford Focus, Peugeot 508 en Porsche Cayenne?

Niet genoeg? Dan hebben we ook nog een uitgebreide horlogespecial voor je, met extra aandacht voor de nieuwste smartwatches, plus het heetste autonieuws uit Parijs. En er is nog meer, veel meer. Spoed je dus als de brandweer naar de winkel of naar je brievenbus, gris de nieuwe TopGear mee en verslind 'm van voor tot achter!

Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie