Autoliefhebbers van Nederland en België, sta op en veroorzaak blij gejoel: de nieuwe TopGear is uit!

Deze maand hebben we onze jaarlijkse motorspecial voor je, met het laatste nieuws uit de tweewielerwereld en een kijkje bij de woelige World Ducati Week. Ook melden we je natuurlijk alles over de Ford GT, Honda NSX en Ferrari 488 GTB; en we besteden aandacht aan de talloze leuke heethoofdjes die de afgelopen maand zijn gepresenteerd, zoals de Porsche Cayman GT4, Ford Focus RS en Alfa Romeo 4C Spider.

We rijden met de Jaguar XE en vergelijken 'm met z'n belangrijkste rivalen: de BMW 3-serie en de Mercedes C-klasse. Op zoek naar een bijzondere oude Mini trotseren we de Chileense wildernis met z'n huidige evenbeeld, de nieuwste vijfdeurs Cooper S. We bekijken of de Ford Focus ST nog steeds zo'n lekker geval is als hij een dieselmotor onder de kap heeft. We worden verliefd op de Eagle Speedster, gaan op bezoek bij Porsche-gek en icoon Magnus Walker en helpen het team van Bloodhound een handje door te helpen met hun voorbereidingen voor het wereldsnelheidsrecord; met een vierwielaangedreven Jaguar F-type R.

Verder rijden we met de Mercedes-Maybach S 600, BMW X6 M, Lexus RC F, Kia Sorento, Ford C-Max Plug-in Hybrid, Subaru Outback, BMW 228i Cabrio en Skoda Fabia Combi. We gaan het TopGear-circuit op met miniatuurklassiekertjes en Richard Hammond zit in een oude politie-Rover.

Is dat alles? Nee, dat is niet alles – er is meer. Zorg dus dat je snel de nieuwe TopGear in handen krijgt! Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie