Herfstige groetjes uit Hilversum: de nieuwe TopGear Magazine is uit! Deze maand is ons magazine eigenlijk één grote, lange lijst; van de allercoolste auto's die er bestaan.

Maar liefst 133 hebben we er bijeen gesprokkeld. Of ja, het kunnen er ook iets meer zijn. In ieder geval: het toverwoord 'cool' viert hoogtij bij TopGear deze maand. Zo hebben we het onder andere over de onbeschrijflijk coole Pagani Zonda LM en over de misschien nog wel coolere BMW 3.0 CSL Hommage R. We gaan naar Noorwegen met een Dacia Sandero met stalen velgen en dakrails, gaan met een Land Rover Defender het water op en bewijzen eer aan de Ford Transit. Zie je? Allemaal heel cool.

Ook hebben we het over coole mensen, coole raceauto's, coole retro-kunststukjes en het allercoolste nieuws van de afgelopen tijd, zoals de Porsche Mission E, de Lamborghini Huracán Spyder en de Tesla Model X. Verder rijden we met de nieuwe Audi A4, Opel Astra, Nissan Juke Nismo RS, Subaru Levorg, Bentley Continental GT W12 en de wel heel erg coole Aston Martin Vantage GT12. En we hebben een cosmeticaspecial voor je met een overzicht van de lekkerste luchtjes.

Maar je kent ons: dit is nog lang niet alles wat je in de nieuwe TopGear kunt vinden. Spoed je dus naar de winkel of plunder je brievenbus en zorg dat je 'm in handen krijgt! Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie