Hallo en welkom op onze nieuwe website! Zoals je ziet hebben we de boel aardig omgegooid qua looks, maar aan het recept verandert weinig: nog steeds lees je hier elke dag het belangrijkste nieuws, de coolste rijtests en de beste columns van Jeremy, Richard en James. En: we hebben tegenwoordig een video-afdeling waarin je de leukste TopGear-clips kunt bekijken! Goed, hij is nog niet helemaal gevuld en af, maar we beloven dat we ‘m constant zullen blijven updaten.

Daarnaast is het ook nog eens tijd voor een verse uitgave van TopGear Magazine! Deze maand lees je alles over het gloednieuwe TopGear-seizoen, nummer 18 alweer, dat op het punt staat om van start te gaan op BBC2.

Zo reizen Jeremy, Richard en James af naar Italië om daar een stel supercars van McLaren, Noble en lokale held Lamborghini over kronkelende b-wegen te jagen. En, omdat ze er toch waren, over het hogesnelheidskombaantje van Nardo. En over het circuit van Imola. Dit alles uiteraard in naam van de volledig wetenschappelijk verantwoorde vraag welke auto de beste is.

Richard neemt verder plaats in een Nascar-auto om te ervaren hoe het is om enkel linksaf te slaan. Dan blijkt dat er toch wel wat meer komt kijken bij deze oer-Amerikaanse manier van racen. En dan hebben we het niet (alleen) over emmers met gefrituurde kip.

Voor de speelfilm The Sweeney gaat TopGear proberen om een achtervolgingsscène op te nemen. Want, om met Jeremy te spreken: how hard can it be? Best wel moeilijk, zo blijkt ettelijke ontplofte caravans en gesneuvelde Jaguars later. Oeps.

Natuurlijk komen er ook genoeg brute supercars langs in TopGear-seizoen 18. Bijvoorbeeld de Mercedes C63 AMG Black, de nieuwe BMW M5, de Mercedes SLS AMG Roadster en de Maserati GranTurismo MC Stradale. Lees er alles over in de nieuwe TopGear Magazine!

Zelf hebben we natuurlijk de afgelopen maand ook niet stilgezeten. Zo reden we exclusief in de nieuwe Subaru BRZ en Toyota GT 86, de kleine speelcoupés waar de wereld al jarenlang op zit te wachten. We pakten zelf de Maserati MC Stradale bij z’n lurven en reden ermee door heel Nederland, op zoek naar kleine stukjes Italië. We reden na twee jaar maar weer eens mee in de Westfield Cup, en omdat we toch in de stemming waren, voelden we meteen een opgefokte Corvette aan de tand uit het Dutch GT4-kampioenschap.

We maakten de eerste kilometers in de nieuwe Lotus Exige, die tegenwoordig een dikke V6 onder zijn lichtgewicht motorkap herbergt in plaats van een gekietelde viercilinder. We bezochten de Californische kunstenaars van Singer, die misschien wel de mooiste Porsche van dit moment maken. We deden een vergelijkingstest met drie zeer appetijtelijke supercabrio’s: de Bentley Continental GTC, de Aston Martin Virage Volante en de Mercedes SLS AMG Roadster. In de regen.

Verder reden we onder andere met de nieuwe V8-versie van de Bentley Continental GT, de Kia Optima, de Mercedes SLK55 AMG en de nieuwe Fiat Panda. Oh, en omdat het zo’n ont-zet-tend koude vrieswinter is, hebben we ook maar weer eens een winteractie georganiseerd met zo’n 10.000 euro aan prijzen! Die jij kan winnen! Nou ja zeg.

Natúúrlijk is dat nog lang niet alles wat je in nummer 80 van TopGear Magazine kunt vinden. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus en scoor dat blad! Meer info vind je hier. Jezelf of iemand anders op een abonnement trakteren doe je daar.

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie