Helaas, TopGear nummer 126 met de gratis dvd is niet meer in de winkel verkrijgbaar. Heb je 'm gemist? Dan kun je 'm altijd nog nabestellen – hij verschijnt binnenkort in onze webshop!

Hij ligt nog t/m aanstaande woensdag in de winkel, dus zorg dat je er snel bij bent: nummer 126 van TopGear Magazine met gratis TopGear-dvd!

Deze maand staat ons magazine in het teken van de nieuwe James Bond-film Spectre en de verschillende auto's die 007 in zijn lange loopbaan gereden heeft. Er is uitgebreide aandacht voor de Jaguar C-X75 van de bad guys, voor de stunts die ermee in Rome werden uitgevoerd, en Chris Evans rijdt in de heetste filmauto van het moment: de Aston Martin DB10. Verder tuffen we rond in de immense Avtoros Shaman en rijden we met auto's als de Chevrolet Corvette Z06, Mercedes-AMG C 63 S Coupé en Peugeot 308 GTi.

En dan de dvd die je zomaar van ons krijgt: de eerste drie afleveringen van seizoen 21, met onder andere oude hete hatchbackjes, een roadtrip naar Tsjernobyl, James in Afghanistan en Richard in een Alfa Romeo 4C tegen Jeremy op een quad-waterski-achtig ding. Bijna drie uur kijkplezier, gratis en voor niks!

Je ziet het: nummer 126 van TopGear is er eentje die je móét hebben. Spoed je naar de winkel of kijk eerst hier voor meer info. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Advertentie