Let op: deze actie is beëindigd. Iedereen bedankt voor het meedoen! De veelkoppige jury gaat zich nu over de vele inzendingen buigen. Als alles meezit maken we eind februari de winnaars op deze site bekend!

Oké, je hebt wellicht ons januarinummer gelezen, dan weet je dat we onlangs weer een Auto van het Jaar-verkiezing hebben gehad. En dan weet je ook dat we maar liefst 7,5 jaar bestaan! Dus bouwen we een dubbel feestje en we willen graag dat jij meedoet. Want TopGears Auto van het Jaar is de geniale Toyota GT86 geworden en raad eens wat: die kun je winnen! Nou ja, je mag ‘m niet houden, maar je kunt er wel een maand lang in rondscheuren.

Niet leuk? Wat dacht je van de nieuwe Bentley Continental GT V8? Die kun je ook winnen, voor een dag dan. En we hebben nog meer coole prijzen, lees maar even verder en bekijk de foto’s hierboven.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor een van de prijzen? Scroll naar de bodem van deze pagina en plaats daar een bericht met de prijs die je wilt winnen, en waaróm je die prijs wilt winnen. De leukste, meest originele berichten maken de meeste kans want wij pikken na de sluitingsdatum op 31 januari 2013 de aller-allerbeste inzendingen eruit! Bedenk daarbij:

– Bij teksten langer dan drie regels vallen we in slaap. Hou het dus kort.
– HOOFDLETTERS en $%#&@-leestekens zien er niet uit, bespeuren we die dan win je bij voorbaat niks.
– Twee keer een bericht sturen heeft ook geen zin, dan schrappen we je gelijk.
– Over de uitslag kan best worden gecorrespondeerd, alleen reageren we niet. De jury is niet omkoopbaar, maar wel gevoelig voor alles wat vrouw is, of veel pk’s heeft, of taart.
– Wik en weeg je kansen: ga je net als iedereen voor de Toyota of de Bentley dan zijn je winkansen natuurlijk kleiner.
– Daarnaast is het handig dat je, als je in aanmerking wilt komen voor de Toyota of Bentley, een rijbewijs bezit. Anders mag je op de bijrijdersstoel plaatsnemen en gaan wij er zelf mee scheuren.

Er is verder maar één voorwaarde waar je aan moet voldoen. Je moet je hebben ingeschreven voor onze nieuwsbrief inclusief partnermailing. Door onze partners kunnen wij per slot van rekening deze prijzen weggeven.

Let op: deze actie liep tot en met 31 januari 2013. Meedoen is niet meer mogelijk!

De prijzen

Een maand lang Toyota GT86 rijden
Lees Jeremy’s mening over deze kersverse TopGear Auto van het Jaar en je snapt dat je een GT86 gereden móét hebben. Sterker, je kunt ‘m een maand lang rijden, en dan zul je snappen waarom hij bij ons Auto van het Jaar is geworden. En huilend de auto weer komen inleveren…

Je droomdag in een Bentley Continental GT V8
De ultieme Britse GT die in 4,6 seconden van 0 naar 100 sprint en gerust 300 km/u kan rijden: z’n meer dan 500 pk’s staan een dag tot jouw beschikking – je niet meer weg te poetsen grijns na die dag mag je houden. En als aandenken krijg je nog een uiterst coole Bentley-goodiebag mee naar huis… Oh, niet onbelangrijk, het eigen risico voor een dagje rijden is € 2.500 dus zorg dat je 'm heel houdt.

Cooler wordt fietsen niet dan met de Specialized Roubaix Comp
Op plekken waar je met de auto niet kunt komen, knal je met deze naar de slopende klassieker Parijs-Roubaix vernoemde fiets gewoon verder. Ultralicht, hightech en topkwaliteit – als wij een fiets zouden willen, dan toch deze graag! De winkelwaarde is € 2.899. Voor meer info, kijk op: www.specialized.com

Tijd krijgt een nieuwe dimensie door de Meistersinger Granmatik
Een heel bijzondere eenwijzerige automaat met datumaanduiding van het Duitse topmerk Meistersinger die je absoluut niet over het hoofd kunt zien: de kast heeft een diameter van 52 millimeter – dat noemen wij groot. Of nee, groots. De winkelwaarde is € 1.700. Voor meer info, kijk op: www.meistersinger.net

25 x Black Hole goodiebag ter waarde van € 40
Skiinfo (www.skiinfo.nl) zet haar succes voort met een gloednieuwe editie in de Snow Dance-serie, met uitsluitend de beste dubstep en drum ‘n’ bass. Daarmee is Snow Dance 003: The Bass Edition de ultieme soundtrack voor de sneeuwbikkels onder ons die een actieve wintersportvakantie vol snelheid en een beetje gevaar niet uit de weg gaan.

10 x Ebode Electronics Receiver & Speaker ter waarde van 89,90
In de categorie superhandig geven we deze receiver & speaker van Ebode Electronics weg. Gewoon geluid van wat dan ook via Bluetooth naar de receiver sturen, die zet het door naar de speaker en je hebt een heerlijk compact geluidssysteem zonder draadjes. Ideaal voor op het strand, in je garage, op een scooter of gewoon op je bureau.

Sonic Challenge Kar ter waarde van € 899
Een 127-delige gereedschapsset in een rollende kar van topkwaliteit: of je nou een klassieker hebt, niet van klussen houdt of zelf auto’s wilt gaan bouwen – hier kun je mee voor de dag komen. Dit is een must have voor elke kerel, dat weet jij zelf ook. Voor meer info, kijk op: www.sonicshop.nl

Nou, internetklikkers, hieronder staat het reactieveld. Wees kort, wees creatief en doe je best, dan ga jij er wellicht binnenkort met een van deze prijzen vandoor. Succes!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie