Ook deze vrijdag-, zaterdag- en zondagavond kom je weer door met TopGear op je telekijkbuis. Maandagavond moet je ander bezigheden zien te vinden – Canvas zendt momenteel geen TopGear uit – maar tot die tijd zul je je wel vermaken!

Vrijdag komt Veronica met een aflevering van TopGear Australia om 20.30 uur. De heren presentatoren houden hun eigen TG Australia Challenge, en ze testen de BMW X6 en de Mercedes CLK63 AMG Black Series. Om 21.35 doet het Britse TopGear er een schepje bovenop; Jeremy, Richard en James rijden samen een 24-uursrace met een BMW 330d. Ook testen ze de Ascari A10, Daihatsu Materia en Fiat 500.

In het weekend zelf moet je bij de BBC zijn voor je dosis TopGear. Op zaterdagavond om 20.00 uur zie je op BBC3/BBC HD een aflevering uit seizoen 14, en wel die waarin bepaald wordt wat het beste automerk ooit is. James bedenkt een nieuwe manier van caravanvervoer, en Jeremy rijdt met een prachtige replica van een legendarische rallyauto.

Zondagavond om 20.00 uur zie je op BBC2/BBC HD een aflevering uit seizoen 15. Jeremy, Richard en James gaan op vakantie met zelfgebouwde campers, iets wat bij voorbaat al een slecht idee lijkt en dat ook blijkt te zijn. Jeremy zet tevens de Audi R8 V10 Spyder tegenover de Porsche 911 Turbo Cabrio.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear op tv kunt zien? Hou dan regelmatig deze pagina in de gaten. Goed weekend!

Advertentie

Reacties

Advertentie