Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

 

Je moet nog even geduld hebben voor het compleet nieuwe seizoen van TopGear van start gaat; op zondagavond 27 januari is het zo ver (check ook de trailer). Tot die tijd herhaalt de BBC een paar afleveringen uit seizoen 18, om je alvast in the mood te brengen.

Op zaterdagavond om 21.40 uur kun je op BBC3 kijken naar de Lamborghini Aventador, Noble M600 en McLaren MP4-12C die door de heren door Italië gejaagd worden. Onder andere de testbaan van Nardo, het centrum van Rome en het legendarische circuit van Imola worden aangedaan. Op maandagavond 20.00 uur kun je wederom bij BBC3 terecht voor een leerzaam item van Jeremy en James in China, waarbij ze de lokale auto-industrie en diens producten onder de loep nemen. Richard gaat naar de VS om zichzelf daar onder te dompelen in de wereld van NASCAR. Jeremy test de Mercedes SLS AMG Roadster, en Friends-ster Matt LeBlanc doet een rondje in onze schappelijk geprijsde Kia.

Zowel Veronica als Canvas hebben een tijdelijke stop gezet op het uitzenden van TopGear. Veronica belooft wel om snel na de BBC – mogelijk al in februari of maart – het nieuwe seizoen te zullen gaan uitzenden. Verveel je je ondertussen op de vrijdagavond, dan kun je gelukkig altijd terecht in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Advertentie

Reacties

Advertentie