Alweer weekend! Dan zal er toch vast wel volop TopGear op tv zijn?

Inderdaad zie je deze vrijdagavond weer een dubbele aflevering op Veronica. Om 20.20 uur wordt afgetrapt met een aflevering uit seizoen 17 waarin James in een Aston Martin Virage rijdt en alle drie de heren afreizen naar Italië met elk hun favoriete hete hatchbackje onder hun kont. Om 21.25 uur volgt een oudere aflevering waarin Jeremy de Mercedes SL65 AMG Black Series in het rond jaagt en James meerijdt met rally- en driftheld Ken Block.

Zaterdagavond kun je om 21.30 uur op BBC3 de herhaling van vorige week bekijken, toen we even stilstonden bij de ondergang van Saab en Jeremy in zowel een Maserati GranTurismo MC Stradale als een Mercedes C63 AMG Black Series reed.

En dan is het zondagavond. Het is 21.00 uur en je zet je tv op BBC2 of BBC HD. Hier zie je een gloednieuwe TopGear-aflevering, de één na laatste van seizoen 18, waarin Jeremy, Richard en James met lichtgewicht sportauto’s het circuit van Donington opgaan. We hebben het dan over de KTM X-Bow, de Caterham R500 en… de Morgan 3Wheeler? Hm. Oké. Gelukkig hebben we ook nog een bizarre Bentley met vliegtuigmotor en een vuurspuwende retro-BMW in de aanbieding. Voor de balans van het geheel. Te gast is Blur-bassist Alex James.

Zoals gebruikelijk is hier dan weer Jeremy die een en ander inleidt. Veel plezier!
 

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie