Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Vrijdag om 21.30 uur trapt Veronica je weekend af met een aflevering uit seizoen 11 (2008). Hierin zie je onder andere een eco-race tussen supercars, Jeremy’s test van de Ferrari 430 Scuderia en het antwoord op de vraag of er goede politie-auto’s in elkaar te knutselen zijn voor minder geld dan de politie op dit moment voor een gloednieuwe betaalt. Om 23.35 volgt nóg een aflevering, mocht je dan nog niet aan het bier zitten.

Ook de BBC zendt dit weekend twee TopGear-afleveringen uit, beide uit het meest recente seizoen, nummer 18. Zaterdagavond om 21.00 uur kun je terecht bij BBC3 voor een ijsrace tussen de Ferrari FF en Bentley Continental GT V8, James’ ritje in de Fisker Karma (met AC/DC’s Brian Johnson) en een rits offroad-scootmobielen. Zondagavond moet je juist bij BBC2 zijn; James test de Opel Corsa OPC en de nieuwe Fiat Panda, terwijl Jeremy en Richard een heuse achtervolging voor de nieuwe film The Sweeney proberen te filmen.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties