Wederom zenden drie verschillende zenders het komende weekend TopGear uit: vrijdagavond twee oudere afleveringen op Veronica, zondag een gloednieuwe TopGear op BBC2 en BBC HD, en maandag nog een oudje op Canvas.

De uitzendtijden voor de komende dagen:

Veronica: vrijdag 21:25 uur

Op vrijdagavond een dubbele aflevering van TopGear op Veronica. Jeremy beukt tegen een Renault Espace met een trein om te kijken welke er wint. Er wordt geracet met verschillende landbouwmachines (The Stig op een tractor!), en Kristin Scott Thomas doet een rondje in de reasonably priced car. Na dit spektakel volgt een ‘gouwe ouwe’ uit seizoen 3.

BBC2 en BBC HD: zondag 21:00 uur en dinsdag 21:00 uur

Deze week neemt Richard Volkswagens nieuwe Touareg mee naar Zweden om daar de strijd met een stel sneeuwscooter-figuren aan te gaan. James May, nog altijd hongerig naar snelheid na zijn Veyron-run van 407 km/u een paar jaar geleden, stapt nu in Bugatti’s nieuwe monster: de Veyron Super Sport. De opdracht: rechtervoet naar beneden en niet met de ogen knipperen. Jeremy staat deze week stil bij Ayrton Senna, een van de meest legendarische coureurs aller tijden, die dit jaar 50 geworden zou zijn. In de reasonably priced car kondigen we niet geheel bescheiden aan: wereldsterren Tom Cruise en Cameron Diaz!

Canvas: maandag 21:20 uur

De Belgische zender Canvas zendt maandagavond wederom een compilatieaflevering uit. Hierin komen deze week de special guests aan bod, zoals Sabine Schmitz in een Transit-busje op de Nürburgring, en een slingeraap-achtige man die de uitdaging aangaat met Jeremy en een Audi RS4. Tevens racet Clarkson tussen gebouwen door met een SLK en een Boxster terwijl het leger op hem schiet, en rijdt The Stig met Steve Coogan in een Aston Martin Vanquish en een Ferrari 575. Bonus: achter de schermen met Jimmy Carr.

Voor het actuele overzicht van waar en wanneer TopGear te zien is, kun je altijd hier terecht. Veel plezier!

Advertentie

Reacties

Advertentie