Vanavond om 21:25 uur kun je op Veronica weer een nieuwe TopGear-aflevering bekijken! Deze keer worden drie snelle, dure zakensedans tegen elkaar afgezet: de Porsche Panamera, de Aston Martin Rapide en de Maserati Quattroporte. Tenminste, zakensedans… Supercars voor vier personen, zo kunnen we ze beter noemen.

Ook zet Richard twee niet-geheel-directe concurrenten tegenover elkaar: de Chevrolet Camaro en de Mercedes E63 AMG worden over het TopGear-circuit gejaagd. Tenslotte vind je niet één, maar twee Bekende Personen in de nieuwe reasonably priced car: Rupert Grint, welbekend van de Harry Potter-films die jij je zusje altijd kijkt, en niemand minder dan Formule 1-coureur Rubens Barrichello. The Stig heeft tegenwoordig een hekel aan hem, waarom zou dat toch zijn?

Na afloop volgt er een oudere aflevering; gewoon, omdat het leuk is om herinneringen op te halen. Zo eentje kun je trouwens aanstaande maandag om 21:15 uur ook op het Belgische Canvas kijken. Op de BBC wordt TopGear momenteel niet uitgezonden.

Hou ook deze pagina in de gaten om precies te weten wanneer TopGear op tv is!

Reacties