Een weekend vol TopGear: what’s not to like? We moeten nog even wachten op een nieuw seizoen op de BBC, maar ondertussen kun je gelukkig op drie verschillende zenders herinneringen ophalen.

Vrijdagavond begint Veronica om 20.25 uur met aflevering 6 uit het laatste seizoen, waarin Jeremy en James een elektrische roadtrip maken. Richard gaat op bezoek bij een wel heel bijzonder rallyteam, en de langverwachte Lamborghini Aventador gaat los op ons circuit. Om 21.25 zie je een oudere aflevering: Jeremy test de Alfa Romeo 8C Competizione en neemt het in een Nissan GT-R op tegen James en Richard in een Japanse hogesnelheidstrein.

Ook op vrijdagavond kun je op BBC3 een aflevering van TopGear USA bekijken, waarin de Honda CR-Z het opneemt tegen een stel mountainbikers die niet rechtuit kunnen rijden. Ook proberen Adam, Rutledge en Tanner elk een oude gebruikte auto op te knappen en vervolgens als rasechte autoverkopers aan voorbijgangers te slijten.

Zaterdagavond stem je om 21.00 uur op BBC3 af voor aflevering 5 uit het nieuwste TopGear-seizoen: Jeremy rijdt in een opnieuw opgebouwde Jensen Interceptor, en in de Lotus T125, een formule-auto die je gewoon kunt kopen (als je heel erg veel geld hebt). Ook slopen de drie heren samen wat huizen met oud militair gereedschap, want da’s gewoon leuk.

Ook op Canvas draait het nieuwste seizoen (nummer 17): op maandagavond om 21.10 uur zenden zij aflevering 2 uit. Hierin gaan onze vrienden gezellig met drie hete hatchbacks naar Italië, waarbij ze toevallig ook langs het Grand Prix-circuit van Monaco komen. Ook rijdt James in de nieuwe Aston Martin Virage.

Wil je geen minuut van TopGear op je tv missen, hou dan deze pagina in de gaten voor de meest recente uitzendtijden. Goed weekend!

Reacties