Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Vrijdagavond zendt Veronica zoals gebruikelijk TopGear uit, alleen betreft het deze keer geen dubbele aflevering. Wel zie je om 21.25 uur de slotaflevering van seizoen 11 uit 2008, waarin James in een stel lelijke Japanse creaties genaamd Mitsuoka rijdt, en Richard in een eveneens lelijke maar wel érg snelle Gumpert Apollo. Ook nemen de presentatoren het op tegen hun collega’s van het Duitse programma D-Motor.

Zaterdag kun je om 21.00 uur op BBC3 terecht voor een aflevering uit seizoen 14. Jeremy rijdt in de fenomenale Noble M600, Jenson Button is te gast, en de heren nemen een kunstgalerij over en vullen ‘m met autogerelateerde, soms ietwat vreemde creaties. Dit alles om te bewijzen dat auto’s populairder zijn dan ‘gewone kunst’.

Het nieuwe seizoen mag dan pas volgend jaar beginnen, maandagavond keert TopGear stiekem heel even terug op tv met een gloednieuwe special! Richard staat stil bij de vijftigste verjaardag van James Bond, en bekijkt wat voor auto’s er in die tijd zoal zijn langsgekomen. Lees er vanmiddag meer over op deze site.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties