Niet huilen om de druilerige weersvoorspelling voor dit weekend: TopGear helpt je erdoorheen!

Vrijdagavond begint Veronica met een uitzending van TopGear Australia om 20.30 uur. In deze aflevering reizen de presentatoren af naar Engeland, om het op te nemen tegen niemand minder dan Jeremy, Richard en James. Ah, de koningin zou het goedkeuren. Om 21.35 uur volgt een aflevering uit seizoen 10 van het Britse TopGear, waarin Jeremy in een paar Aston Martins rijdt en er een uitgebreide serie opdrachten staat te wachten op de roestige British Leyland-auto’s die onze vrienden voor een habbekrats op de kop getikt hebben.

Zaterdagavond zendt de BBC een herhaling uit van de aflevering van vorige week; met de Lamborghini Aventador, een roadtrip met elektrische auto’s en een bewonderenswaardig rallyteam van gehandicapte soldaten. Heb je dit vorige week gemist, check het dan om 21.00 uur op BBC3.

Zondagavond om 21.00 uur zie je op BBC2 en BBC HD aflevering 2 uit seizoen 15. Hierin test James de Porsche 911 Sport Classic en de Porsche Boxster Spyder. Alledrie de heren kopen een oude vierdeurs sedan die niet alleen geschikt is voor de weg, maar ook voor het circuit.

Op Canvas wordt deze maandagavond geen TopGear uitgezonden.

Wil je precies weten waar en wanneer je TopGear op tv kunt zien? Hou dan regelmatig deze pagina in de gaten. Goed weekend!

Reacties