Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Vrijdagavond om 21.25 uur kun je terecht bij Veronica voor een TopGear-aflevering uit het elfde seizoen (2008). Jeremy rookt de banden van de Bentley Brooklands op, en alledrie de heren kopen voor 1.000 pond een oude Alfa Romeo om via een serie opdrachten te bewijzen dat ze zo slecht niet zijn. Om 23.05 uur volgt een compilatie-aflevering met de beste, meest gedenkwaardige, klassieke momenten uit de seizoenen van 2006/2007.

Zaterdag kun je om 21.00 uur afstemmen op BBC3, waar je een aflevering uit het meest recente seizoen – nummer 18 – kunt zien. Richard test de BMW M5, zowel rocklegende Slash als oud-F1-wereldkampioen Kimi Raikkönen nemen plaats in schappelijk geprijsde auto’s, en Jeremy, Richard en James zoeken uit of het mogelijk is om te racen voor minder geld dan het kost om te golfen.

Ook op zondag moet je bij de BBC zijn, wederom voor een aflevering uit seizoen 18, maar deze keer om 20.00 uur op BBC2. Jeremy en James staan stil bij de ondergang van Saab, Richard rijdt mee in een rally-Skoda in een race tegen een man met een raket op z’n rug, en Jeremy test zowel de Maserati GranTurismo MC Stradale als de Mercedes C63 AMG Black Series.

Mocht je maandagmiddag niets te doen hebben, dan kun je voor het eerst in weken weer zappen naar Canvas. Hier zie je even na 15.00 uur een aflevering uit het vijftiende TopGear-seizoen (2010).

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Advertentie

Reacties

Advertentie