Het is weer weekend! Tijd voor TopGear. Op vrijdagavond en maandagavond tenminste, want de traditionele zaterdag- en zondaguitzendingen van de BBC lijken voorlopig nog even uit te blijven.

Veronica is de plek waar je op vrijdag om 20.25 uur terecht kunt. Je ziet daar aflevering 1 uit seizoen 6, uit 2005 alweer, waarin Jeremy in de CLS55 AMG rijdt en met een Range Rover Sport de strijd aangaat met een tank. Richard gaat voetballen met een stelletje Toyota Aygo’s. Om 21.35 uur volgt aflevering 2 uit hetzelfde seizoen. Jeremy rijdt in een Maserati F1-auto uit 1957 en in de veel nieuwere Maserati MC12. De heren kopen elk een goedkope coupé-die-geen-Porsche-mag-zijn en kijken welke de beste is.

Zoals gezegd zie je op zaterdag en zondag geen TopGear op de BBC, maar maandagavond kun je als vanouds om 21.05 uur bij Canvas terecht. Daar zie je een compilatieaflevering met de beste momenten uit seizoen 10.

Wil je weten waar en wanneer je TopGear doorgaans op tv kunt verwachten, hou dan deze pagina in de gaten. Of neem een kijkje in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties