Nieuwsgierig waar je de komende dagen moet zijn voor je dosis TopGear? Check ons wekelijkse overzicht!

Voor hen die doelloos rondzappen op de vrijdagavond: Veronica is even gestopt met het uitzenden van TopGear. Het goede nieuws is dat ze begin volgend jaar al vrij snel na de BBC het nieuwe seizoen zullen vertonen. Even geduld dus nog!

Zaterdagavond om 21.00 uur kun je bij BBC3 kijken naar de Bolivia Special uit seizoen 14. De heren hebben elk ongezien via internet een oude 4×4 gekocht, die per houtvlot worden afgeleverd in de jungle. Vervolgens banen ze zich een weg door ongerepte natuur, over smalle bergpaadjes en van belachelijk steile hellingen. Spannende momenten verzekerd…

 

Zondagavond vertoont BBC3 om 20.00 uur een aflevering uit seizoen 17. Hierin zien we een test van de fantastische BMW 1M, en brengt Jeremy een eerbetoon aan de fameuze Jaguar E-type. Richard gaat naar Zuid-Afrika om een grote roze offroader te testen en James lift mee met een Mini rallyauto die het opneemt tegen de Olympische bobsleedame Amy Williams.

Ook Canvas heeft even een stop gezet op de TopGear-uitzendingen, maar op 24 en 25 december staat wel de James Bond Special op het programma die onlangs op de BBC te zien was. Dat duurt nog even, maar gelukkig kun je ondertussen altijd terecht in onze videosectie, waar je vele clips uit de afgelopen seizoenen kunt vinden. Goed weekend!

Reacties