Vanavond is TopGear weer op tv! Op Veronica zie je om 21:25 uur aflevering 4 van seizoen 14.

Jeremy rijdt in twee belachelijk snelle SUV’s, de BMW X5M en de Audi Q7 V12 TDI. En in een belachelijk snelle échte terreinwagen, een Range Rover V8 Supercharged. Uiteraard heeft hij over dit alles weer een mening.

Richard leek het wel interessant om eens te kijken welk vliegveldvoertuig zou winnen als ze allemaal tegen elkaar zouden racen. Bereid je dus voor op een spannende strijd tussen, eh, zo’n ding dat een vliegtuig achteruit duwt, een rare lage bus, zo’n lullig geval met bagagewagentjes en een karretje met een trap.

Omdat de kijker dat wil, doet Jeremy weer eens een ‘eenvoudige, verstandige rijtest’ van een ‘auto voor het volk’. Dat betekent natuurlijk dat hij met een Renault Twingo RS door een riool gaat rijden, ermee gaat ijshockeyen, verschillende obstakels omver gaat duwen, en vanaf de kade op een groot schip probeert te springen met Ross Kemp in zijn achterbak. Gewoon een standaard test dus, niks aan de hand.

In onze betaalbare auto vinden we deze keer iemand die we allemaal wel kennen: regisseur Guy Ritchie, de man achter onder meer Lock Stock and Two Smoking Barrels, Snatch en tot enige tijd geleden ook achter Madonna. In hun bed.

Kijk dus allemaal naar de nieuwste TopGear-aflevering op Veronica, vrijdagavond om 21:25 uur!

Reacties