Al maanden nieuwsgierig naar hoe je kunt deelnemen aan onze TopGear Trackday powered by Dunlop? Dan helpen we je bij deze uit de onzekerheid: hieronder vind je de instructies. Volg ze nauwgezet en wie weet ben jij één van de 50 gelukkigen die op 25 augustus over het circuit mogen vlammen in een Aston Martin of Lamborghini, een cup-racer van Porsche of BMW, een Formule-auto, en nog veel meer!

Het is simpel: ga naar onze Facebook-pagina op www.facebook.com/topgearnl en vind ons leuk, word onze fan, of hoe dat ook heet. Als je dat niet al had gedaan. Schrijf vervolgens op ons Facebook-prikbord waarom jij per se een van de uitverkorenen zou moeten zijn. Tip: met ‘omdat het me zo gaaf lijkt en ik nooit iets win’ kom je niet ver. Wees origineel en overtuig ons!

Je hebt vanaf dit moment de tijd, tot en met 31 juli. Inderdaad, dat zijn maar een paar dagen, dus zorg dat je er snel bij bent. Op 1 augustus worden de 50 winnaars door ons bekend gemaakt.

Voorwaarden? Die zijn er, al zijn het er niet zo veel. Zo helpt het als je reageert onder je volledige naam (dus niet ‘Pietje loves Marietje 4-ever OMGLOL’), of ‘m in ieder geval even in je reactie vermeldt, zodat wij kunnen checken of je abonnee bent. Dat is namelijk de belangrijkste eis: je moet abonnee van TopGear Magazine zijn. Ben je dat niet, maar wil je toch naar de Trackday? Maak dan nu gebruik van deze aanbieding voor een kans om er alsnog bij te zijn!

Benieuwd naar hoe zo’n Trackday precies verloopt? Bekijk dan hier hoe het er vorig jaar aan toe ging. En daarna als de wiedeweerga naar Facebook om mee te doen. Hup!

Reacties