Toyota Corolla Touring Sports: de enige die je nodig hebt

Toyota brengt nieuwe informatie over de Toyota Corolla Touring Sports naar buiten

Foto('s): ToyotaToyota Corolla Touring Sports 2018 voorkant
Foto('s): ToyotaToyota Corolla Touring Sports 2018 interieur
Foto('s): ToyotaToyota Corolla Touring Sports 2018 laadruimte
Toyota Corolla Touring Sports 2018 voorkant
Toyota Corolla Touring Sports 2018 interieur
Toyota Corolla Touring Sports 2018 laadruimte

Een Toyota Corolla koop je volledig met je verstand. Zelfs ondanks de coole ‘Corolla Touring Sports’-naam. Je wilt een betaalbare auto die je waarschijnlijk nooit in de steek zal laten. De stationwagen-variant, of de Toyota Corolla Touring Sports, is dan eigenlijk ook de enige carrosserievorm die Toyota aan hoeft te bieden. Het is immers de meest praktische vorm.

Voor de liefhebbers van de nieuwe Toyota Corolla Touring Sports: de auto wordt aan het einde van het eerste kwartaal van 2019 verwacht in Nederland. Je kunt dan kiezen uit twee hybride-aandrijflijnen, allebei nieuw. Namelijk de 1.8 Hybrid (122 pk) en de 2.0 Hybrid (180 pk). Laatstgenoemde is naar Toyota’s zeggen het ideale alternatief voor de zakelijke dieselrijder.

Met een bagageruimte van 598 liter (had er dan 2 liter bij gesmokkeld) kun je met gemak je boodschappen, breigerei, witte bolletjes met jonge zweetkaas (een patatje in Walibi is ook zo duur) én je permanent op RTL 4 ingestelde televisie in kwijt.

De nieuwe Toyota Corolla Touring Sports zie je voor het eerst op de Autosalon van Parijs, die plaats zal vinden van 4 t/m 14 oktober 2018. Maar, omdat Toyota snapt dat iedereen staat te springen, vandaag al de foto’s.

Reacties
  1. Rick Noah zegt op 4 september 2018 om 11:47:

    Hybride is in Nederland helaas niet meer ideaal voor de zakelijke rijder…

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken