Jaren keek deze Supra-bestuurder filmpjes op YouTube met titels als ‘Supra from hell’ en ‘FASTEST Supra in the world’. Na een flinke turbo om zijn 2JZ-motor (volgens het internet goed voor 1.000+ pk) geschroefd te hebben, was het tijd voor zijn eigen YouTube-faam. Hij had voor de gelegenheid zelfs een Fast & Furious-quote ingestudeerd. Met het inmaken van een Lamborghini Huracán zouden de views wel binnenstromen.

Één probleem: de Huracán mist zijn achterbumper. En waar een achterbumper ontbreekt, onthullen zich vaak twee turbo’s die de V10 helpen met ademen. Goed, wat er dan gebeurt, is vrij voorspelbaar. Maar niet minder vermakelijk. Oh, en hou het lekker op ‘t circuit.

VIDEO: Toyota Supra met 1.000 pk probeert een Lamborghini Huracán in te maken

Reacties

  • k heeft op 8 oktober 2017 geschreven:

    tja je hebt altijd baas boven baas, een Toyota supra maar ook bv de soarer en arristo en hun broertjes van lexus met 2jz motoren kunnen als ze goed getuned zijn zo’n standaard lambo of ferarie aan tot men daar natuurlijk weer 2 mega turbo’s op schroeft, ik vraag me af of zo’n turbo lambo ook daadwerkelijk sneller is, zoveel power kun je gewoon niet fatsoenlijk gebruiken op straat dus geef mij toch die supra maar

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear