Twee keer zoveel kilometers afleggen in dezelfde tijd? Laat je passagier in de auto dan Truck Driver op de Nintendo Switch spelen tijdens het rijden. De vrachtwagensimulator komt namelijk vanaf volgende maand naar de draagbare console. Het doel van het spel? Een lading van de ene bestemming naar de andere brengen en ter plaatse netjes parkeren. Het spel kwam al eerder uit op de PlayStation en Xbox, en komt nu ook naar de kleine console van Nintendo. Op 17 november is het spel te kopen.

Truck Driver is volgens de makers geen die-hard simulator, maar zou wel de volledige vrachtwagenchauffeurbeleving moeten bieden. Zo is er ook interactie met de bewoners van de dorpen die je bezoekt en met andere chauffeurs. Het doel is om een succesvolle vrachtwagenchauffeur te worden die de beste klusjes krijgt. Met het geld dat je verdient, kun je ook je vrachtwagen upgraden en aanpassen.

De Switch-versie lijkt ons perfect voor wie zo’n vrachtwagenspel wel iets lijkt, maar niet uren intensief achter z’n computer wil blijven zitten. Deze game kun je gewoon op de bank spelen terwijl de televisie aanstaat voor de nodige afleiding. Overigens moet je het spel niet verwarren met Truck Driving Simulator, dat over drie dagen uitkomt op de Switch. Dat spel lijkt wat beperkter. Oh, en eerder dit jaar kwam Extreme Trucks Simulator ook nog eens uit. En daarvóór was er Truck Simulator USA. Aan vrachtwagengames dus geen gebrek.

Trailer Truck Driver voor de Switch

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear