RoastMyCar (aanrader) is de verzamelplek voor masochisten die zich vrijwillig onderwerpen aan totale vernedering van hun geliefde vierwieler. Beter bekend als ‘roasten’.

En hoewel de sublieme prestaties van deze BMW M3 E46 gereduceerd zijn tot het maken van vonken op drempels, is dit exemplaar niet eens zo heel smakeloos gedaan – we kennen ze vele, vele malen erger. Toch weerhield dat gebruiker ‘drinkwineandscrew’ er niet van een vernietigend commentaar te schrijven over deze BMW met dikke ‘stance’. Of staans, zoals ze in Twente en Friesland zeggen. Lees ‘m helemaal uit; je zult niet teleurgesteld zijn.

Ultieme vernedering voor deze BMW M3

‘Het is duidelijk dat je veel moeite in je M3 hebt gestopt. Ik durf te wedden dat je geniet van het rijden en van de blikken die je krijgt. Dus waarom ga je nu niet een stukje toeren? Waarom ga je niet richting het dichtstbijzijnde vliegveld? Zorg ervoor dat je een paspoort bij je hebt en een tas met spullen voor een nachtje.

Zet je auto bij lang parkeren en ga naar de terminal. Ga naar de Lufthansa-balie en zeg: ‘Hallo, ik wil graag een ticket naar München, alsjeblieft’. Ze willen je vast graag helpen. Ga door de veiligheidscontrole, wacht tot de vlucht omgeroepen wordt, ga naar de gate en volg de instructies van het personeel op. Vergeet niet je petje veilig op te bergen in de compartimenten boven je hoofd en ga lekker achterover zitten. Misschien kun je Baby Driver kijken! Die kerel rijdt een WRX! Je vindt het vast tof.

Wanneer je landt, ga dan door de paspoortcontrole en volg de borden ‘S-Bahn’. Maak je geen zorgen als je het niet kunt vinden; een medewerker helpt je graag. Haal een kaartje uit de machine en ga naar S1. Ga lekker zitten in de trein en stap bij ‘Hauptbahnhof’ uit.

Wanneer je arriveert bij Hauptbahnhof, ga dan op zoek naar een vriendelijke meneer bij het loket (waarschijnlijk heeft hij een gigantische snor. Dit is een goed teken, want je bent dan zeker in Bavaria). Vraag hem voor een kaartje naar ‘Regensburg, Hauptbahnhof, hin und zurück, Bitte.’

De perrons zijn goed aangegeven en anders helpt een medewerker je. Het is niet erg als je Duits wat roestig is: Duitsers spreken goed Engels. Stap in en geniet van de efficiënte Duitse techniek die je kent van je eigen auto en smul van het uitzicht. Het zal iets meer dan een uur duren voordat je in Regensburg bent. Zoek bij aankomst een taxi. Gelukkig is dat woord hetzelfde in het Engels als het Duits. Stap in en zeg: ‘BMW Werk, Bitte’. Het ritje duurt 15 minuten.

Als je arriveert, check dan even de tijd. Je moet daar om 8 uur zijn. In de middag of in de avond, dat maakt niet uit. De reden hiervoor is dat op dat moment de ploegendiensten wisselen. Wanneer het bijna 8 uur is, ga dan naar de ingang van de fabriek. Zodra de medewerkers van BMW naar en van hun werk komen, hou dan de foto van je BMW omhoog. En zeg dan luid en duidelijk: ‘Es tut mir sehr leid’. Dat is het minste wat je kunt doen.’

Reacties

  • Rob heeft op 19 augustus 2018 geschreven:

    Hahaha geweldig!

    Reageer
  • BackFire heeft op 6 oktober 2017 geschreven:

    Wat een k.t tekst erbij, plaats dan alleen de foto…

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)