Een bizar verhaal uit Friesland. Een stel vakantiegangers uit de provincie die een eigen land wil zijn, had hun auto achtergelaten bij een van de vele valet-parking-diensten bij Schiphol. Zelf waren ze vervolgens in het vliegtuig gestapt naar hun vakantiebestemming, zoals dat gaat.

Aan de autosleutel bungelde echter nog de huissleutel van de vakantiegangers. Iets waarvan je zelf ook wel kunt bedenken dat het geen goed idee is. En de 32-jarige parkeermeneer zag zijn kans schoon. Samen met een 30-jarige vrouw nam hij intrek in het huis van de vakantiegangers.

Oplettende buurman

De buurman, die op het huis moest passen, vond het vreemd dat de lampen in het huis plots aan waren en ging verhaal halen bij de spontane huisgenoten. Het smoesje dat de medewerker van de valet-parking toestemming had, geloofde hij niet en de oplettende buurman schakelde de politie in.

De valet-bewoner werd gearresteerd. Volgende keer toch een chalet huren bij Landal Greenparks. Dus, hoe klein de kans ook is: altijd even je huissleutels van je sleutelbos afhalen als je je auto bij een valet-parking bij Schiphol achterlaat.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie