Het leven van een dictator is zo makkelijk nog niet. Je kunt de welvaart nog zo oneerlijk verdelen, als je constant moet vluchten voor opstandige onderdruktemakers met geweren, dan heb je er nog steeds niets aan. Hoe komen ze überhaupt aan die spullen? Je had het internet toch verboden?

Je wilt dus geld uitgeven én ervan genieten. Kijk dan eens naar deze verlengde én bepantserde Mercedes-AMG G 63. Vanbinnen is het net een bioscoop voor twee vogelvrij verklaarde personen, met alle beenruimte die je kunt wensen. Voor slechts 1 miljoen dollar kun je genieten van je dictatoreske bestaan.

De televisie straalt met een resolutie van 4K en een mini-bar houdt je drinken koel. De stoelen hebben uiteraard een massagefunctie. Een popcornmachine zal ongetwijfeld mogelijk zijn – al moet je dan niet schrikken van de knalletjes. Nu alleen nog even de ban op Netflix opheffen.

Hoe veilig is de bepantserde Mercedes-AMG G 63?

Geweren van groot kaliber en zelf handgranaten zijn niet opgewassen tegen de BR7-bepantsering van de verlengde en bepantserde Mercedes-AMG G 63. Camera’s nemen de omgeving om je heen op en sturen dit direct naar de cloud.

In totaal is de Mercedes-AMG G 63 6,1 meter lang met een wielbasis van 4,3 meter. De mobiele kogelwerende bioscoop is gebouwd op basis van de oude G-klasse. De aandrijving komt dus van een 5,5-liter V8 met 544 pk. Van het 0-tot-100-sprintje van 5,4 seconden zal niet veel over zijn.

Verlengde en bepantserde Mercedes-AMG G 63

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie