Het zieligste rubber ter wereld (omdat line-lock burnouts) is ongeveer gisteren pas op het Nederlandse asfalt neergedaald. Zo voelt het tenminste; de Mustang staat pas net in de showrooms. Toch komt Ford nu al met een facelift. Terwijl het tijdloze ontwerp nog wel tien jaar meekon, als je het ons vraagt. Heb jij ooit iemand iets negatiefs horen zeggen over het design van de Ford Mustang?

Goed, toch komt de vernieuwde Ford Mustang eraan. Hij krijgt andere, sip kijkende koplampjes en een aangepaste bumper. Gisteren dook hij ineens op in een video van Ford. Onduidelijk is waar de video vandaan komt, maar het lijkt op een officieel filmpje van Ford. Is er iemand in Dearborn een USB-stick kwijt? Overigens kan het makkelijk nog twee jaar duren voordat de vernieuwde Ford Mustang door de polder rijdt. Kijk maar naar de Ford Mondeo.

Wat vinden we van de Ford Mustang facelift? In 1974 kwam Ford al eens met een verrassend nieuw ontwerp voor de Mustang, die gaf ons een beetje hetzelfde gevoel. Google het maar. Meer zeggen we niet. Goed nieuws als je net een Mustang hebt gekocht: deze facelift is ongetwijfeld goed voor de restwaarde van je auto.

Update! De officiële foto’s zijn los. Hij ziet er al iets beter uit met de juiste fotografie. Nu is de hamvraag: hoe oogt hij in het echt?

Advertentie

Reacties

  • 1scheveninger heeft op 17 januari 2017 geschreven:

    Slick hoor: een renpaard met kattenogen! De Mustang oogt steeds meer Europees maar behoudt zijn musclecarlook en dat vind ik een uitstekende ontwikkeling.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie