Baby Driver verwende ons afgelopen zomer met een epische autofilm. De hoofdrollen waren weggelegd voor Kevin Spacey, Jamie Foxx, Jon Hamm en een rode Subaru Impreza WRX. De bedenker en regisseur – Edgar Wright – zorgde ervoor dat we het als autoliefhebber niet alleen van The Fast and the Furious moesten hebben dit jaar.

Die regisseur heeft nu aan Entertainment Weekly gesuggereerd dat er zeer waarschijnlijk een vervolg op deze actiefilm komt. ‘We zijn nu druk in gesprek over een tweede film’, legt Wright uit. ‘De deal is al bijna rond. Als er een tweede film komt, ga ik die sowieso schrijven.’ We kunnen dus in het vervolg op Baby Driver meer van dezelfde goede actie verwachten als in het eerste deel.

Wanneer kunnen we het vervolg op Baby Driver verwachten?

De eerst film was zeer winstgevend. Met een budget van slechts 34 miljoen dollar, bracht de film 226 miljoen dollar in het laatje. We hoeven daarom waarschijnlijk niet lang op het vervolg te wachten. ‘Er zat een gat van vier jaar tussen mijn voorlaatste film en Baby Driver. Het tweede deel van Baby Driver moet niet zo lang op zich laten wachten. Ik wil deze binnen twee jaar af hebben.’ Zorg dus dat je in de zomer van 2019 een avondje vrij hebt. Deze film wil je zien.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)