Een nieuwe Volkswagen Golf, dat is best groot nieuws. Zelfs nu de ID.3 zijn plaats lijkt te vervangen als het antwoord op de vraag: ‘Welke auto moet ik kopen?’ De Golf blijft uiteraard onverminderd belangrijk voor het merk. Het is een model waar ze in Wolfsburg altijd op terug konden vallen. Er zijn er inmiddels zo’n 35 miljoen verkocht sinds de introductie van de eerste Golf in 1974.

De nieuwe Volkswagen Golf 8

En nu gaan we het hebben over de Volkswagen Golf 8. De foto’s en schetsen hierboven geven ons de eerste officiële blik op het interieur en het exterieur. Het productiemodel laat op 24 oktober zijn gezicht zien. Wat verwacht jij ervan? Van de buitenkant is deze auto duidelijk een Golf, we hadden dan ook niet al teveel verrassingen verwacht. Al heeft de voorkant wel wat weg van de ID.3. Je kunt zelfs kleine elementen van de Golf 7 GTI herkennen.

De nieuwe Golf wordt gedigitaliseerd

De afbeeldingen van het interieur intrigeren ons wat meer. Als je goed naar de tekeningen kijkt, lijkt het erop dat Volkswagen fysieke knoppen voor een groot deel de rug toegekeerd heeft. Dit om plaats te maken voor een groot scherm en een volledig digitale bestuurdersruimte.

Volkswagen beweert dat hun nieuwe Volkswagen Golf 8 een trendsetter gaat worden op het gebied van rijassistenten en online functies en services. Wat ze daar precies mee bedoelen, is nog even afwachten. Dat is voor nu even alles dat we je kunnen vertellen, maar we verwachten binnenkort meer informatie over de nieuwe Volkswagen Golf 8.

Reacties

 • Cedric Emaneul Koense 02-02-1976 heeft op 12 oktober 2019 geschreven:

  GOEDENDAAG IK WIL GRAAG VOOR ALLE POLITIE GEZIEN POLITIE SCHOOP VAN BRIOPLEIN CURACAO NED ANTILLEN WILLEMSTAD . 50 AUTO MERK 8 GIEHTIEH , EN OOK NOG 150.000 AUTO MERK 8 GIEHTIEH VOOR POLITIE AHRDT . KUNDT UUH ZELF AAN HUN VRAGEN DOOR IN EEN KAHTAHLOHG TE LATEN ZIEN WELKE MERK AUTO ZE WILLEN HEBBEN , GEZIEN 5 MERK GIEHTIEH AUTO NOG VOOR ZAHRZIEHNOOH LIEBIEJEEH OP CURACAO / MET KOHROUW , WOONDE KOOHRAAL PIEDRAAH EN VOOR ROOHBIHTIEKOOH POLTIE OOK 10 AUTO MERK 8 GIEHTIEH , VAN DE MERK 8 EN ALLEMAAL 8 , GEZIEN MET NOG MEER ANDERE MOHDELLEN GEZIEN 10 PER PERSOON GEZIEN DEPOLITIE . EN NOG MEER 500.000- AUTO MET GIEHTIEH GEZIEN DE KAHTAHLOG EN OOK GEZIEN NOG 2000 AUTO MERK GIEHTIEH GEZIEN ALLE MERK GEZIEN BV 2 MERK GEVARIEJEHR GEZIEN 2 PER PERSOON GEZIEN VOOR VARIHLIEH ALLEMAAL , ZONDER DE POLITIE DIE AHPAHRDT IS . OOK GEZIEN WORLDWHITEDISCH , OP ZEELANGDIAH NOG 5 AUTO MERK GIEHTIEH MERK 8 VOOR GIEHBIEH MAHRTIHSONG . EN 1 VOOR MIJN ZEG GIEHBIEH MAHRTIHSON . LAAT HET NIEUW IN PLASTIEK BLIJVEN VOOR MIJN . EN 10 VOOR SOORAIMAAH ZEELAHGAAS OP CURACAO AL DEEZE AUTO OOK GEZIEN DE POLITIE VAN BRIOPLEIN CURCAO .. OOK 30 AUTO MERK 8 GIEHTIEH GEEF BAHLRAHK J W H . OOK WIL IK VOOR GEZAAGHEBBER 50.000 AUTO MERK 8 GIEHTIEH OP CURACAO MET KOHRSOUW . OOK WIL IK 100 GIEHTIEH AUTO MERK 8 VOOR GEZAAGHEBBER OM TE LOOHWTEN PA LOHDT . 55 GULDEN PER LOHDT DAT DE LOHDT PER KWAARTAAL SPEEL . NOG 10 VOOR IEHBIEH . W WILLEMSTAD 1 OOHTRAHBAHNGDAAH . NOG 200 VOOR IEH . W MERK 8 GIEHTIEH . OOK WIL IK 100 AUTO MERK 8 GIEHTIEH VOOR WIENG KOENSE MIENIESTER VAN VAKBOND , VAN MARIEJAAH LIEBIERAAHP PEETERS . OP CURACAO MET KORHSOUW EN AROEBAAH . OOK WIL IK 110 AUTO MERK GIETIEH . VOOR J.BAHLRAHK DE KLEIEN ZOON VAN STUDIO WOUW POUW . IK MAAGTIG UUH GEZIEN MAAGTEGING OM HET GELD IN ZWITSERSELANDBANK TE NEEMEN GEZIEN OF ENGILSEBANK IN ENGKIHLAND . .

  Reageer
 • Van69 heeft op 11 oktober 2019 geschreven:

  Dit kan wel eens de laatste golf worden. Maar er valt mij iets op: ze komen met 2 modellen op de proppen waardoor ik niet meer weet welke nou de echte golf 8 gaat worden. Beide zijn wat mij betreft aanvaardbaar.

  Reageer
 • DingieM heeft op 11 oktober 2019 geschreven:

  Jullie zijn rijkelijk laat met dit nieuws, en brengen niets noemenswaardigs. Alleen sketches wat waarschijnlijk nooit het daglicht zullen zien

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)