Het is voor Volkswagen een beetje oppassen met het verwijzen naar de normen en waarden van het verleden, maar ze komen er met de Volkswagen ID.2All goed mee weg. De nieuwste Volkswagen gaat namelijk terug naar de roots van het merk: een betaalbare auto voor het volk. En als extra knipoog naar het verleden, verwerken ze een paar retrograpjes in de auto.

Het interieur gaat al een klein stapje terug naar het verleden door fysieke knoppen te herintroduceren, maar Volkswagen gaat iets verder. Zo kun je (in ieder geval in het studiemodel) het scherm achter het stuur zo instellen dat je de tellers van de Volkswagen Golf 1 ziet. Of zelfs de tellers van de oude Volkswagen Kever.

Hopelijk blijven de Golf 1-tellers

Het scherm in het midden laat een cassettespeler zien en een klembord voor notities. Het lijkt erop dat je – net als bij een smartwatch – de thema’s kunt instellen bij de auto. Overigens is dit nog een studiemodel en Volkswagen moet de ID.2all nog een beetje bijpunten zodat hij helemaal productieklaar is voor 2025. Hopelijk sneuvelt dit retrogeintje niet.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie