‘Ik wou dat je bier was’, klinkt als een verspreking, maar is het niet altijd. ‘Ik wil graag een Volkswagen Transporter-caravan’, klinkt ook als een vergissing van iemand die graag een Transporter California wil. Maar ook hier gaat het écht om een Volkswagen Transporter-caravan.

De Volkswagen Transporter-caravan bestaat én hij staat te koop. Volgens de verkoper is het een ‘unieke one-off’ en dat geloven we direct. De koets van de Transporter staat op een trailer met twee assen. Binnenin vind je een compleet afgewerkte caravan met zwart leren bekleding.

De ramen zijn rondom getint en telefoons tappen stroom uit 12- en 240-volt stopcontacten, je moet alleen even een adapter kopen. De koelkast is volgens de verkoper nieuw en daar kun je perfect je vlees in bewaren voor de barbecue. Als je de motorkap opent, komt er een barbecue tevoorschijn.

Voor de Volkswagen Transporter-caravan moet je eerst even naar Engeland rijden, daar staat de creatie voor net geen 6.000 pond te koop, ruim 6.500 euro. En daarna kun je met een flinke omweg terugrijden en direct genieten van je nieuwe aankoop. In Nederland moet je ‘m even laten keuren door de RDW.

Advertentie

Reacties

 • Patrick de groot heeft op 1 juli 2019 geschreven:

  Mis alleen nog luifeltje

  • bas heeft op 2 juli 2019 geschreven:

   en een dakbox

   Reageer
  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie