Een Volkswagen Up GTI kost 20.645 euro, en dat mag je gerust een hoop geld noemen voor een A-segmenter. De blaam treft niet volledig Volkswagen; de belastingdienst doet er een aardige schep bovenop. Als je een beetje sportief voor de dag wilt komen in je kleine stadsveroveraar, is er nu de Volkswagen Up R-Line. Je kunt het pakket bestellen op de Move- en High-uitvoering.

Het merk noemt de Volkswagen Up R-Line een Up met een vleugje GTI. Veel elementen van de GTI, zoals Clark-ruitjesbekleding of rode accenten, kunnen we niet ontdekken. Zoals een tiener zou zeggen die een e-mail vol spelfouten verstuurt: ‘Je snapt toch wat ik bedoel?’ Het laat iets wat niet heel veel is, heel veel lijken. Een soort push-up, dus.

De Volkswagen Up R-Line onderscheidt zich van zijn onatletische broertjes door een specifieke voorbumper, R-Line-logo’s, getinte ramen áchter, zwarte spiegelkappen en een zwart dak. Bij de High-uitvoering kun je 17-inch velgen mee bestellen voor 332 euro en dan krijg je er direct zwarte hemelbekleding bij.

Wat kost de Volkswagen Up R-Line?

De goedkoopste Volkswagen Up met R-Line-pakket kost 14.916 euro. Dan rij je de Move-uitvoering. De meerprijs van het pakket is 692 euro. Volkswagen laat je kiezen uit de kleuren Teal Blue, Honey Yellow, Dark Silver en Pure White.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie