Een Volkswagen Up GTI kost 20.645 euro, en dat mag je gerust een hoop geld noemen voor een A-segmenter. De blaam treft niet volledig Volkswagen; de belastingdienst doet er een aardige schep bovenop. Als je een beetje sportief voor de dag wilt komen in je kleine stadsveroveraar, is er nu de Volkswagen Up R-Line. Je kunt het pakket bestellen op de Move- en High-uitvoering.

Het merk noemt de Volkswagen Up R-Line een Up met een vleugje GTI. Veel elementen van de GTI, zoals Clark-ruitjesbekleding of rode accenten, kunnen we niet ontdekken. Zoals een tiener zou zeggen die een e-mail vol spelfouten verstuurt: ‘Je snapt toch wat ik bedoel?’ Het laat iets wat niet heel veel is, heel veel lijken. Een soort push-up, dus.

De Volkswagen Up R-Line onderscheidt zich van zijn onatletische broertjes door een specifieke voorbumper, R-Line-logo’s, getinte ramen áchter, zwarte spiegelkappen en een zwart dak. Bij de High-uitvoering kun je 17-inch velgen mee bestellen voor 332 euro en dan krijg je er direct zwarte hemelbekleding bij.

Wat kost de Volkswagen Up R-Line?

De goedkoopste Volkswagen Up met R-Line-pakket kost 14.916 euro. Dan rij je de Move-uitvoering. De meerprijs van het pakket is 692 euro. Volkswagen laat je kiezen uit de kleuren Teal Blue, Honey Yellow, Dark Silver en Pure White.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie